مرکز نوآوری پژوهشکده علومشناختی و مغز
افتتاح مرکز نوآوری پژوهشکده علومشناختی و مغز:
همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی مرکز نوآوری پژوهشکده علومشناختی و مغز به ریاست خانم دکتر باکویی آغاز به کار کرد. هدف از ایجاد این مرکز مهیا نمودن محیطی برای رشد کسبوکارهای حوزه علومشناختی عنوان شده است. علاقهمندان برای اطلاع از نحوه ارسال ایدههای خود میتوانند به اطلاعیههای منتشر شده وبسایت این مرکز مراجعه نمایند.
فراخوان طرح نوآ:
همزمان با اعلام فراخوان شرکت در طرح نوآ، مرکز نوآوری پژوهشکده علوم شناختی و مغز فراخوان شرکت در این رویداد نوآورانه را ارائه کرد. طبق فراخوان منتشر شده، ایدههای مربوط به حوزه علوم شناختی میتوانند در این رویداد شرکت داده شوند. ایدههای برگزیده وارد فرایند توانمندسازی خواهند شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر به فراخوان طرح رجوع کنید.
تیمهای برگزیده در مرحله مقدماتی طرح نوآ معرفی شدند:
پس از اعلام فراخوان طرح نوآ ایدهها و طرحهای متعددی به دبیرخانه ارسال شدند که پس از ارزیابی و امکانسنجی طرحهای ارائه شده، سه تیم انتخاب شده و وارد مرحله پیششتابدهی شدند.
طرحهای منتخب شامل طرحهای «تحلیلشناختی رسانه و بازاریابیشناختی» به سرپرستی بهنام کرمی، «سنجش الکترونیکی یکپارچه افراد (سایا)» به سرپرستی محمدتقی خیرخواه، «ارائه سیستم توانبخشی مستقل از سیستمهای هوشمند» به سرپرستی عباس پورهدایت هستند.
طرحهای منتخب شامل طرحهای «تحلیلشناختی رسانه و بازاریابیشناختی» به سرپرستی بهنام کرمی، «سنجش الکترونیکی یکپارچه افراد (سایا)» به سرپرستی محمدتقی خیرخواه، «ارائه سیستم توانبخشی مستقل از سیستمهای هوشمند» به سرپرستی عباس پورهدایت هستند.
ارائه طرحهای برگزیده مرکز نوآوری پژوهشکده علومشناختی و مغز به سرمایهگذاران:
در روز چهارشنبه مصادف با 16 تیرماه 1400 رویداد نهایی طرح نوآ برگزار شد. در این رویداد 25 طرح منتخب طرح نوآ در حضور سرمایهگذاران و داوران به ارائه طرحهای خود پرداختند. در بین این 25 تیم، دو تیم منتخب مرکز نوآوری پژوهشکده علومشناختی و مغز حضور داشتند. محمدتقی خیرخواه با طرح «سنجش الکترونیکی یکپارچه افراد (سایا)» و عباس پورهدایت با طرح «ارائه سیستم توانبخشی مستقل از سیستمهای هوشمند» توانستند توجه سرمایهگذاران و داوران را به خود جلب کنند.
مرکز نوآوری به حمایت خود از این تیمها برای ادامه مسیر ادامه خواهد داد.
مرکز نوآوری به حمایت خود از این تیمها برای ادامه مسیر ادامه خواهد داد.
بازدید مدیریت مرکز نوآوری علومشناختی پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی از مرکز CAICA:
- • بازدید مدیریت مرکز نوآوری علومشناختی پارک علم و فناوری دانشگاه شهیدبهشتی از مرکز CAICA
- • بازدید مدیریت مرکز نوآوری علومشناختی پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، خانم دکتر فاطمه باکویی، از مرکز نوآوری علومشناختی و هوش مصنوعی CAICA
- • در این دیدار که اردیبهشت 1401 خانم دکتر فاطمه باکویی و خانم دکتر خاطره برهانی از مرکز CAICA بهعمل آوردند ضمن گفتوگو با دستاندرکاران مرکز، هر دو طرف بر لزوم گسترش همکاری بین مراکز فعال در زمینههای علومشناختی كشور تاكيد كردند و در باب تنظیم تفاهمنامه همکاری به گفتوگو پرداختند.
- • مرکز نوآوری علومشناختی و هوش مصنوعی CAICA یک مرکز بین رشتهای با هدف تجاریسازی تحقیقات پایهای مرتبط با نوروساینس و هوش مصنوعی میباشد که از سال 1400 شروع به فعالیت نموده است. این مرکز هماکنون در زمینه دستگاههای ثبت مغزی، ارائه خدمات ردیابی چشم با دقت بالا و کمک به بیماران دچار فلج حسی - حرکتی محصولاتی را عرضه کرده است و بسیار امیدوار است با همکاری دانشگاههای تراز اول کشور بتواند از ظرفیت علمی این مراکز جهت توسعه مشترک محصولات دانشبنیان بهرهمند شود.